5 můžských vlastností, které ženy nesnášejí

Ano, jsme přeci páni tvorstva, silní a nezdolní, většinu věci děláme po svém, správně a chlapsky. Ženám občas nerozumíme a ony zase nám, na tom není nic divného. Ale přemýšlely jste někdy na tím, jaké mužské vlastnosti, nebo chování, může ženám vadit? Určitě, když jste se někdy rozhlédli kolem sebe, zahlédli jste chlápka, o kterém jste si pomyslel: “Proboha, co je to za pako, jak s ním ta ženská může vydržet”. A to si možná myslí i ona, jen to občas musí tiše přetrpět. Podívali jsme se tomu tedy na zoubek a vybrali pět těch nejhorších, které ženám vadí nejvíce, nebo je podvědomě upozorňují, holka tohle není asi úplně v pořádku.

1. Dětinskost

V každém muži se asi pořád schovává ten malý chlapec, který si rád hraje. To je v pořádku, pokud se to aplikuje správně (sportovní auta a jiné koníčky). Ale pokud se z chlapa stane ufňukané, nesamostatné děcko, které neustále vyžaduje pozornost, musí byt po jeho a uráží se kvůli hloupostem, tak dokáže nejednu partnerku zklamat. Vy taky vedle sebe přece nechce malé dítě! Vezměte si z toho ponaučení a buďte chlap.

2. Bordelář

Ano, jsme chlapi a od přírody nejsme vybavení k tomu, abychom někde udržovali permanentní pořádek. Jsou mezi námi sice výjimky, ale ty spíš patří k menšině. Prostě jak jedna povedená glosa říká “Ženy umývají nádobí po jídle, muži těsně před jídlem”.

No, ale pokud patříte mezi ty šťastnější a máte partnerku, jistě se o vás ráda postará, uklidí, vypere nebo vyžehlí. Nesmí se to ovšem přehánět. Jestli kolem sebe necháváte povolovat použité ponožky, prázdné plechovky od piva, ve dřezu vám už nějaký pátek hnije nádobí a stále zapomínáte zvedat prkýnko od záchodu, rozhodně jí tím nepotěšíte. Snažte se být pořádní, alespoň v základních věcech, uvidíte, že vám to nemálo prospěje.

3. Spousta řečí, ale skutek utek

Jen si vzpomeňte pánové, kdy naposled jste své drahé polovičce něco slíbili a dodrželi to bez toho, aby vám to musela asi 10x připomenout. Fajn, možná tací nejste, ale ti, kteří s tímto mají problém, budou mít problém i se svou ženou. Nejde ani o to, že to uděláte pozdě, spíš je problém v tom, když to neuděláte vůbec. Jasně, může se stát, že na něco zapomenete, jsme lidi. Když se to však stane pravidlem, bude z vás jen další tlučhuba.

Naplatí to však jen na věci o které vás požádá partnerka. Můžete se to vztahovat i na něco s čím přijdete sami. Rozhodnul jste se zhubnout, ale kila spíš přibývají. Chtěl jste umýt auto, ale stále stojí zaprášené před domem. Tak takto určitě ne, pořádnej chlap co slíbí, to splní.

4. Všeználek

Samozřejmě je určitě příjemné, když máte rozhled a dokážete si popovídat téměř o čemkoliv. Navíc ženy milují inteligent muže po svém boku. Ale čeho je moc, toho je příliš. Jestli pořád jen vyprávíte o sobě, co jste viděl, zažil, co znáte, začne to být dost otravné. Nejhorší na této vlastnosti je, když začnete svojí partnerku trumfovat. Jako byste se tím povyšoval. Určitě bude lepší, když si nějaké to svoje vyprávění a historky necháte i na později.

5. Egoista

Možná je většina mužů vychovávána v tom, že otec je hlava rodiny, a co řekne to platí. A je to tak asi správně. Ale nesmí se to přehnat. Jsme sice páni tvorstva, ale pokud naše ego začne příliš vystupovat na povrch stane se z vás jen arogantní pitomec, který se snaží ovlivňovat svojí partnerku jen pro to, že mu to dělá dobře. Ne vše se točí okolo vás, moderní chlap dokáže i naslouchat. Takovým způsobem. aby tu svojí udělal šťastnou. Své ego vytaste jen tehdy, když se to hodí. Ale pokud vás tahle vlastnost už pohltila, určitě se radami v tomto článku řídit nebudete. Nebo snad ano?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *