ZBROJÍME NA ZIMU – ABECEDA MÓDNÍCH TIPŮ NA SEZONU 2016/2017

Na zimu vybavený šatník je základ. Správně zvolené teplé oblečení vás spolehlivě ochrání před rýmičkou i módním trapasem. Ať už je pro vás oblékání v zimních obdobích boj nebo radost, nechte se inspirovat našimi rozehřívacími tipy. Od A do F.

A) Čepice

Když je potřeba schovat před mrazem nějaké to ucho, nasaďte na hlavu šedivou beanie a budete vypadat jako hollywoodská superstar. Nebo noste módní červenou čepici – budete pak vypadat jako hollywoodská superstar v módní červené čepici.

Kromě té zahřívací musí zkrátka tenhle kus oblečení plnit i funkci vzhledovou. Bezpodmínečně.

B) Vlněné šály

Teď nemyslíme ty s nápisem Ultras. Dospělý chlap demoluje maximálně srdce žen a dobře zvolená vlněná šála, vkusně uvázaná kolem krku, může být v zimních měsících jedním z prostředků.

Vkusně uvázaná? Podívejte se na video:

Pokud nejste zrovna studijní vázací typ, jděte do šály duté.

C) Teplé svetry

Svetry nejspíš taháte z šatníku už od podzimu, na zimní měsíce bude ale potřeba ještě víc přitvrdit na gramáži. Nebo alespoň přidat na vánočních vzorech.

A jak pravila babička: Když není šály, obleč rolák a roluj až pod bradu.

D) Parky

Teplou zimní bundu s kapucí vynalezli Eskymáci a popularizovala americká armáda nebo Liam Gallagher z Oasis. Zařaďte se do téhle vybrané společnosti a nepřekvapí vás ani tuhé arktické noci. Konečně se nebudete muset bát chvíle, až se zase zapomenete v baru do mrazivého rána.

E) Rukavice (zimní)

Rukavice nejen chrání před zimou, jsou také doplňkem, kterým byste měli ladit ke zbytku oblečení. Nebojte se retra, elegantní dojem navodí rukavice kožené. Do kombinace se sportovnějším outfitem zapojte vlněné rukavice, alternativou pro nerozhodné je kombinace textilu a kůže.

F) Zimní boty

Pokud se zrovna nechystáte na vandr do zavátých hor, na nástrahy městské zimy postačí zateplené pánské kozačky nebo sněhule. Pro techniky: tepelná izolace nohy vysoko nad kotníkem.

Vhodným trendem pro zimní obuv jsou pak neutrálnější kamenité barvy jako opukově hnědá nebo břidlicově černá. Pro techniky: hnědá nebo černá.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *