Grilování na otočném grilu – Maso opečené ze všech stran!

Jen málokdo si nepochutná na ugrilovaném masu! Má-li být gurmánský zážitek dokonalý, je třeba mít otočný gril! Poradíme, který je správnou volbou!

Abyste se mohli označit za mistra grilování, je třeba znát nejen správné postupy této úpravy, ale také mít to správné vybavení a především otočný gril. Klasické grily jsou v pořádku, ovšem s možností otočného grilování získá maso dokonalou chuť ze všech stran!

Který otočný gril zvolit?

Otočných grilů je na trhu velké množství. Různé typy, velikosti, ceny i zpracování, jak si zvolit dobře? Odpovědí je naše doporučení! Přestaňte ztrácet čas zdlouhavým výběrem a rovnou si přečtěte o tom nejlepším grilu!

 Uzavřený gril BREGO

brego

Dokonale ugrilované sele, kuře i ryba! Dejte grilování nový směr s otočným grilem BREGO!

Tento model je určený ke grilování velkých kusů masa, celého selete, drůbeže, ale také ryb,a  to až do váhy 30 kilogramů. Gril je vybavený uzavřenou komorou a otáčivou vidlicí. Výhodou je, že maso není nutné během pečení postupně odřezávat.

Za jednu z mnoha předností lze označit zadní posuvné topeniště, které zabraňuje kapání tuku přímo do ohně. V grilu je možné topit dřevem i dřevěným uhlím a potěší vás, že gril má výrazně nízkou spotřebu paliva.

Součástí grilu je také teploměr, který ukazuje teplotu přímo v uzavřené komoře a dává tak možnost maso upravit přesně dle potřeb.

Model BREGO má otočný systém na sele, speciální rožeň na drůbež a také univerzální rožeň na ryby, maso i uzeniny. Ocelový plech je zárukou stálé teploty, černá žáruvzdorná barva zabrání korodování grilu.

Chcete svou zahradu vybavit pořádným grilem? Možností je otočný gril BREGO nebo víceúčelový zahradní krb, jehož součástí je gril a udírna. Co si vyberete vy?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *